Se mai întâmplă şi aşa: Un producător de genţi şi portofele din piele a luat un teren de 2,4 de hectare pentru o fabrică de 2 mil. euro

Autor: Simona Tatu 28.07.2017

Compania Onerom Impex, care produce portofele şi genţi din piele, ar putea deschide o nouă fabrică la Craiova în urma unei investiţii de 2 mi­lioane de euro prin care va crea 300 de locuri de muncă, potrivit informa­ţi­ilor furnizate de repre­zen­tanţii Parcului Industrial High-Tech din Craiova. În pre­zent, compania Onerom Impex îşi des­făşoară activi­tă­ţile de producţie tot în Craiova, potrivit site-ului companiei.

Pentru a realiza noua fabrică de producţie, compania a închiriat un teren de circa 24 de hec­tare în cadrul Parcului In­dus­trial High-Tech Cra­iova, conform date­lor furnizate de re­pre­zentanţii par­cu­lui industrial. Re­pre­zen­tanţii Onerom Impex nu au răspuns până la închiderea edi­ţiei la solicitarea ZF privind acest proiect. Compania este deţinută de Livia Kiss (99,5%) şi Nadina-Rozalia Kiss (0,5%), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Compania Onerom Impex este prezentă pe piaţa locală de mai bine de 20 de ani şi a fost înfiinţată de italianul Moreno Tattini, potrivit datelor de pe site-ul com­paniei. Firma se ocupă de realizarea gen­ţi­lor şi portofelelor din piele, care ajung la export în diferite ţări precum Italia, Franţa, Anglia sau Germania.