Immochan intră pe piaţa de birouri din Braşov şi preia clădirile Coresi Business Park

Autor: Bogdan Alecu 28.07.2017

Immochan România achiziţionează an­sam­blul Coresi Business Park de la dezvol­ta­torul Ascenta Management, din cadrul pro­iectului mixt din Braşov, unde a dezvoltat atât un centru comercial, cât şi un proiect rezidenţial alături de Coresi Avantgarden. Proiectele sunt dezvoltate pe fosta platformă industrială a Tractorul Braşov.

În proiectul de birouri de 40 000 de metri pătraţi suprafaţă brută închiriabilă îşi desfă­şoa­ră activitatea mai mult de 2.500 de angajaţi din 30 de companii naţionale şi internaţionale.

Iniţiat în urmă cu 2 ani, prin lansarea Coresi Shopping Resort, Cartier Coresi a prins contur oda­tă cu dezvoltarea în parteneriat cu Daniela Kasper a proiectului Coresi Avant­gar­den şi al celor aproximativ 3.000 de locuinţe care îl vor com­pune. În varianta sa integrată cu zona de bi­ro­uri, Cartierul Coresi va purta viziunea dez­vol­tă­rii unor spaţii multifunc­ţio­nale durabile, ani­ma­te şi inteligente, cu valoare adău­gată pentru cli­enţi, angajaţi, locuitori sau vizitatori ai Braşovului.