Doi antreprenori au pus bazele primului hub de fotografie în Bucureşti. „Ne dorim să devenim liantul dintre fotografi şi producătorii distribuitorii de echipamente fotografice“

Autor: Georgiana Mihalache 04.08.2017

HubPhoto, primul hub de foto­gra­fie din România, a fost deschis în Bucureşti în urma unei investiţii de circa 40.000 de euro, iar Marian Ciubotaru şi Doru Păducel, cei doi fondatori, au vă­zut o oportunitate de business în nevoia foto­grafilor de a avea un studio pentru a tes­ta echipa­men­te fo­to­grafice înainte să le cumpere, pen­tru a lu­cra cu aparate noi, alături de alţi fotografi.

„Am încercat să aflu din lumea foto­grafilor dacă este oportună această in­vestiţie. Cei din industrie au confirmat aces­te necesităţi. Mi-am dorit să am un par­tener în acest business. Doru a fost sin­gu­rul care şi-a dorit să vină alături de mi­ne. Ne dorim să devenim liantul dintre fo­to­grafi şi producătorii, distri­bui­torii de echi­pamente şi servicii foto­grafice. Acum sunt două tabere, una vrea să o câştige pe cea­laltă“, a spus pentru ZF Marian Ciubo­taru, unul din­tre fondatorii HubPhoto.