Familia Lucescu pe urmele unui război istoric: După ce Mircea, tatăl, a preluat naţionala Turciei, Răzvan, fiul, a preluat conducerea echipei greceşti PAOK Salonic

Ziarul Financiar 11.08.2017

Răzvan Lucescu, 48 de ani, a anunţat vineri, că va prelua conducerea tehnică a echipei de fotbal PAOK Salonic, unul dintre cele mai importante nume din Grecia.

Mircea Lucescu, tatăl, este de o săptămână antrenorul naţionalei de fotbal a Turciei, ceea ce înseamnă că familia Lucescu este împărţită în acest război istoric dintre Grecia şi Turcia.

Răzvan Lucescu, care a făcut carieră în România, ca antrenor la Rapid, vrea să antreneze numai afară, la fel ca tatăl lui, care nu a mai călcat pe banca unei echipe din România, de mai bine de 20 de ani. Răzvan Lucescu a eşuat în postura de antrenor al echipei naţionale de fotbal a României, iar de atunci încearcă să îşi găsească de lucru numai afară.

Lucescu jr. l-a înlocuit pe Aleksandar Stanojevic, de care conducerea lui PAOK n-a fost mulţumită. În sezonul trecut, echipa la care este legitimat şi Fernando Varela a terminat pe locul doi în sezonul trecut şi pe trei în play-off, asigurându-şi astfel prezenţa în Europa League.

Citeşte mai multe informaţii pe PROSPORT.