Unde ar putea ajunge selecţionerul Naţionalei: Christoph Daum ar putea fi noul antrenor al echipei Anderlecht

Autori: Claudiu Giurgea , Mediafax 12.09.2017

"Vestea că Daum este antrenor liber e muzică în urechile unor cluburi belgiene de top", scriu jurnaliştii de la voetbal24.be.

Deşi nu a avut rezultate de laudată pe banca tehnică a reprezentativei României, înregistrând doar două victorii (ambele cu Armenia, 5-0 şi 1-0), Daum se bucură în continuare de o imagine foarte bună în Europa. Anderlecht, care are parte de un început slab de sezon, după ce anul trecut a cucerit titlul, Gent sau Oostende sunt echipele interesate de serviciile lui Christoph Daum.

Zilele trecute, publicaţia austriacă heute.at a scris că Daum se află pe lista cu posibili înlocuitori ai selecţionerului Marcel Koller, pe banca naţionalei Austriei. În plus, neamţul a spus de mai mule ori, în conferinţele de presă, că a avut oferte de la cluburi din zona Arabă.

Christoph Daum a mai antrenat în Belgia, pe Club Brugge, formaţia românului Dorin Rotariu. Neamţul a condus formaţia belgiană în sezonul 2011/2012, alăuri de olandezul Rudi Verkempinck. Cei doi au reuşit să termine sezonul pe locul doi în clasament.