Noi birouri la orizont în Capitală. Omul de afaceri Ion Rădulea a început un proiect imobiliar mixt vizavi de Politehnică

Autor: Alina-Elena Vasiliu 13.09.2017

Omul de afaceri Ion Rădulea, care controlează proiectul Sema Parc din vestul Capitalei, investeşte într-un proiect de birouri şi locuinţe pe o parte din terenul fostei platforme Pumac, pe care îl are în proprietate.

Zona Politehnicii este văzută ca un pol al dezvoltării de birouri, după ce şi suedezii de la Skanska au demarat construcţia unui ansamblu office pe o parte din acelaşi teren Pumac.

„Va fi un proiect imobiliar mixt, în care în prima fază vor fi birouri, cu posibilitatea realizării unei etape de dezvoltare rezidenţială“, spun reprezentanţii River Development, compania care dezvoltă proiectul şi în care Ion Rădulea este acţionar.

Prima fază a proiectului cuprinde o clădire de birouri, dintr-un total de trei, a cărei livrare este prevăzută pentru sfârşitul anului 2018. Imobilul va avea 23.000 de metri pătraţi construiţi la suprafaţă şi 8.200 de metri pătraţi în subteran. Suprafaţa închiriabilă va fi de 21.000 de metri pătraţi.

Etapa de rezidenţial este planificată să se desfăşoare în intervalul 2018-2019.