FAN Courier va deschide o şcoală de curieri în Bucureşti

Autor: Mădălina Dediu Panaete 25.09.2017

Adrian Mihai: Sperăm ca în câteva luni să avem primii cursanţi. Găsim foarte greu, în special în partea de vest a ţării.

FAN Courier, liderul pieţei de curierat de pe plan local, va deschide o şcoală unde va instrui viitorii curieri pentru a rezolva problema lipsei de forţă de muncă cu care se confruntă în special în Capitală şi zona de vest a ţării. 

„Găsim foarte greu curieri, în special în partea de vest a ţării . Încercăm să găsim tot felul de soluţii pentru a rezolva această problemă. Una dintre idei este de a deschide o şcoală profesională pe care am denumit-o „FAN“, unde vom ajuta tinerii care nu-şi permit să urmeze cursurile unei şcoli de şoferi să obţină permisul auto, iar ulterior îi vom angaja în companie. Încercăm să recreăm acele şcoli profesionale pe care Guvernul le-a desfiinţat acum mai mulţi ani“, a declarat Adrian Mihai, unul dintre fondatorii FAN Courier, companie cu afaceri de 512 de mil. lei (114 mil. euro) şi cu circa 2.400 de curieri. În total, compania a ajuns la aproximativ 5.700 de salariaţi, fiind în continuă dezvoltare. Adrian Mihai spune că primul pas este de a deschide o şcoală în Bucureşti, iar ulterior FAN Courier îl va extinde şi în alte oraşe mari.