Dezvoltarea noilor centre de birouri atrage investiţii în proiecte rezidenţiale

Autor: Bogdan Alecu 28.09.2017

Creşterea gradului de ocupare în zona Aviaţiei, Pipera şi Dimitrie Pompeiu şi dezvoltarea de noi proiecte, alături de zona Orhideea, unde deja noul pol prinde contur, atrag atenţia dezvoltatorilor de proiecte rezidenţiale care vin cu apartamente atât pentru management, cât şi pentru „corporatişti“.

Eden Capital Development, dezvoltatorul proiectului Cortina Residence din Băneasa, a demarat construcţia unui proiect rezidenţial pe B-dul Geniului 46-48, aproape de Golden Blitz şi cartierul Cotroceni.

„Pe B-dul Geniului am început deja lucrările, proiectul Geniului 46-48, acolo va fi un complex de 370 de apartamente. Deja se lucrează la fundaţie iar până la finalul anului avem în plan să ajungem la cotă zero şi să facem cele două subsoluri iar după ce trece iarna să demarăm construcţia structurii. În zona aceea, pe Geniului, va fi un proiect similar cu cel din Cortina, care este unul de lux, având în vedere zona şi vizibilitatea“, a spus Răzvan Munteanu, administrator al Eden Capital Development.