„Regele“ blocurilor din sectorul 6 din Bucureşti, Petre Niculae, a pus mâna pe o „mină de aur“: un teren de aproape 4.000 mp aproape de Carrefour Orhideea

Autor: Alina-Elena Vasiliu 07.10.2017

Petre Niculae a ridicat până acum mai multe proiecte rezidenţiale în Bucureşti, printre care proiectul 19th Residence, de la piciorul pasajului Basarab, ansamblul 20th Residence de pe Splaiul Independenţei, la piciorul podului Ciurel.



Dezvoltatorul imobiliar Petre Niculae, care a ridicat până acum mai multe proiecte rezidenţiale în sectorul 6 al Capitalei, a preluat alături de alţi doi parteneri un teren de 4.000 mp situat pe Splaiul Independenţei, teren rezultat în urma divizării companiei Softchim din Capitală.

Pentru a realiza această operaţiune, Petre Niculae (57 de ani) împreună cu Marius Daniel Grecu (34 de ani) şi Gelu Năstase (45 de ani) au înfiinţat compania Orhideea Development.

„Se aprobă transferul unei părţi din patrimoniul Societăţii (Softchim – n. red.) către Orhideea Development SRL (...), şi anume: dreptul de proprietate asupra terenului intravilan, categoria curţi-construcţii, situat în Municipiul Bucureşti, Splaiul Independenţei, nr. 202B (număr provizoriu 202M), în suprafaţă de 3.650 mp“, se arată în proiectul de divizare al Softchim.