Jurnalistul Gheorghe Voicu a murit la vârsta de 59 de ani

Autori: Petriana Condrut , Mediafax 07.10.2017

Jurnalistul Gheorghe Voicu, fost redactor şef la Evenimentul Zilei în perioada în care cotidianul era condus de Ion Cristoiu, a murit, sâmbătă, la vârsta de 59 de ani răspus de o boală cruntă. Anunţul a fost făcut de jurnalistul Florian Gheorghe, pe pagina de Facebook.

"În urmă cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare si cel mai îndrăgit om din familie, a trecut în nefiinţă.S-a stins la doar 59 de ani, înconjurat de cei dragi, a plecat după ce a suspinat ca un copil mângâiat pe frunte, subliniind acelaşi surâs blând, imposibil de copiat, parcă ironizând laşa boală ce l-a ales si pe care, demn, parcă în ciuda ei, n-a făcut-o ştiută nimănui. S-a dus nelasându-mi ocazia să-i mulţumesc, a avut grijă de familia noastra pe când eu visam şi umblam în lume. Săptămâna trecută îmi râdea în telefon să-mi îngroape grijile. Gigi, dacă Cerul are redacţie şi-ţi dă o functie, să nu te duci acolo!", a scris pe Facebook jurnalistul Florian Gheorghe.

Gheorghe Voicu a murit la vârsta de 59 de ani. A fost redactor şef la Evenimentul Zilei în perioada în care cotidianul a fost condus de Ion Cristoiu. A avut funcţia de redactor-şef la ziarele National, 7Plus, SuperMagazin şi la stirile Observator de la Antena 1.