Canadienii de la Avison Young angajează un expert internaţional în vânzări pentru a coordona dezvoltarea activităţii pe piaţa din România

Autor: Roxana Rosu 12.10.2017

Biroul din Bucureşti al companiei Avison Young, cel mai mare broker independent din real-estate din Canada, l-a numit pe Colin Lovering, expert internaţional în vânzări şi dezvoltarea afacerilor, în funcţia de senior Vice-President of Enterprise Solutions and Advisory Services, poziţie din care se va concentra dezvoltarea prezenţei firmei canadiene în România.

”Prin această decizie, întărim angajamentul nostru de a ne deservi clienţii la un standard de calitate înalt respectând principii etice bine trasate, în toate tranzacţiile în care suntem implicaţi’’, a spus David Canta, principal of Bucharest operations and Managing Director. 

Lovering are o experienţă de 30 de ani în business development, training de vânzări şi coaching în mai multe industrii, cea mai recentă poziţie fiind de Sales Leader & Performance Coach la Corporate Office Solutions (COS). În perioada în care a lucrat pentru COS, a avut un rol important în creşterea veniturilor şi în consolidare poziţiei companiei ca lider al pieţei româneşti de soluţii de fit-out pentru birouri. Veniturile companiei au crescut de la 15 mil. euro la 30 mil.euro, într-un interval de 4 ani.

Colin Lovering este Preşedinte al Camerei de Comerţ Româno-Britanice, lector senior al Institutului de Management al Vânzărilor şi lector asociat la Universitatea din Bucureşti. El susţine  mai multe organizaţii non-profit precum, Casa Ioana şi Light into Europe, cărora le oferă sprijinul în activităţi de strângere de fonduri. Lovering deţine o diplomă de la Hereford College of Art and Design din Marea Britanie.

’’Mă alătur echipei Avison Young cu drag şi mă bucur pentru oportunitatea de a conduce şi dezvolta platforma de servicii pentru clienţi enterprise. Prin expertiza mea, sper să ajut chiriaşii birourilor să înţeleagă mai bine nu doar ce este un birou, ci mai ales ce poate să facă un birou bine gândit pentru compania lor’’, declară Lovering.

Avison Young este firma canadiană cu cea mai rapidă dezvoltare din lume în sectorul de commercial real estate services. Cu sediul central în Toronto, Canada, Avison Young este o firmă globală, deţinută şi operată de directorii ei.

Compania fondată în 1978 cuprinde 2.400 de profesionişti care lucrează în 80 de birouri, şi oferă proprietarilor şi chiriaşilor servicii de consultaţă în: investiţii imobiliare, tranzacţii de leasing, finanţări şi împrumuturi ipotecare pentru proprietăţi hoteliere, de birouri, retail, industriale şi rezidenţiale.