Investiţii noi la orizont pe piaţa locală de apart-hoteluri: Grupul hotelier Orbis va intra cu un brand de apart-hoteluri pe pieţele est-europene. „Cazarea în apartamente este mai în vogă decât oricând pentru călătorul modern“

Autor: Mirabela Tiron 26.10.2017
Expaţii cu funcţii de middle şi top management din companii mari, locuiesc pe termen lung în apartamente din apart-hotelurile din Capitală.

Apart-hotelurile, respectiv complexurile de apartamente, care funcţionează în regim hotelier, ce targetează clienţii care vor să se cazeze pe o perioadă mai mare de timp, sunt ţinta noilor investiţii pe care le au în plan hotelierii de pe piaţa locală. În România piaţa de apart-hoteluri are o felie mică în totalul structurilor de cazare, cei mai mulţi investitori mizând pe hoteluri, însă anul acesta au fost anunţate investiţii în structuri de tip apart-hoteluri dată fiind cererea în creştere pentru acest tip de cazare. Proprietarii hotelului Zenith din Mamaia au în plan să ridice un apart-hotel pe un teren de 2.500 de metri pătraţi de lângă hotel, dar şi familia Lazăr, acţionarii hotelului Caro din nordul Capitalei, ia în calcul o nouă investiţie de la zero într-un apart-hotel.