Cum a rămas Donald Trump fără cont de Twitter? În ultima zi de muncă, un angajat a decis să se ”răzbune” şi a şters contul preşedintelui american

Autor: Alexandra Cepăreanu 03.11.2017

Pentru 11 minute, contul de Twitter al preşedintelui Donald Trump a fost închis de un fost angajat al platformei Twitter, relatează Quartz.

Un fost angajat al Twitter s-a făcut remarcat în ultima zi de muncă prin faptul că la sfârşitul zilei a închis contul de Twitter al preşedintelui Donald Trump. Platforma a putut fi restaurată fără probleme, iar toată lumea a dat vină pe o “erore umană”.

La câtevă ore după incident, echipa guvernamentală şI echipa electorală au dezvăluit pe conturile de Twiiter că întreruperea contului preşedintelui nu a fost o greşeală.

Când a revenit pe platforma, Trump nu a vorbit despre incident, însă  a postat o serie de tweet-uri despre reducerea impozitelor, Hillary Clinton şI fostul regizor al FBI James Comey, de altfel a anunţat că va lua parte la un interviu cu Fox News.

 Donald Trump a stârnit multe controverse prin postările sale pe această platformă. Pe 24 august, Guvernul de la Phenian l-a atacat  pe Donald Trump, despre care afirmă că postează pe Twitter ”articole ciudate generate de gândurile sale egocentrice”, potrivit Mediafax.

Twiiter este o platformă de social media care permite utilizatorilor să trimită şi să citească mesaje scurte, de aproximativ 140 de caractere, numite “tweets”.