Tarom: Consiliul de administraţie va face o nouă nominalizare pentru conducerea companiei. Confirmăm că a demisionat Ileana Daniela Dragne din funcţia de director general interimar

Autor: Mirabela Tiron 16.11.2017


"Confirmăm informaţia conform căreia doamna Ileana Daniela Dragne a demisionat din funcţia de Director General interimar. Consiliul de Administraţie al companiei Tarom va fi cel care va face o nouă nominalizare pentru funcţia de conducere a Tarom”, au transmis oficialii Tarom. 

Ileana Daniela Dragne, directorul general interimar al Tarom din octombrie anul acesta, numită iniţial pe un mandat de o lună, şi-a dat demisia, motivele nefiind cunoscute. Oficialii Ministerului Transporturilor nu au transmis nicio explicaţie cu privire la ceea ce se întâmplă în prezent la Tarom. Compania de stat a trecut de la început de an sub un val de turbulenţe, schimbând patru directori interimari. 

Compania de stat a revenit pe pierderi uriaşe de 104 milioane de lei în S1 anul acesta, sub conducerea noului consiliu de administraţie şi fost şef Eugen Davidoiu, care şi-a dat demisia la final de august după ce a intrat pe lista neagră a premierului Tudose. După demisia lui Davidoiu a fost numit pe mandat interimar de o lună Florin Susanu, responsabil de operaţiunile de zbor ale companiei. În locul lui venise în octombrie Ileana Daniela Dragne, reprezentant al Tarom la Tel Aviv.