Trafic îngreunat pe DN1 Ploieşti – Braşov din cauza numărului mare de maşini

Autori: Andreea Tobias , Mediafax 30.11.2017

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza numărului mare de autoturisme, circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov se desfăşoară îngreunat, în condiţii de aglomeraţie, pe tronsonul Cornu de Sus – Comarnic şi în zona staţiunii montane Buşteni, în judeţul Prahova.

În acelaşi judeţ, se circulă îngreunat pe Centura de Vest a municipiului Ploieşti.

De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti în DN7, la Bascov, judeţul Argeş. Aici, s-a format coloană de maşini, în mişcare, de aproximativ doi kilometri.

Din cauza numărului mare de persoane care intenţionează să petreacă minivacanţa în străinătate, se circulă îngreunat pe autostrada A1 Arad – Nădlac, la ieşirea din ţară prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II.

Pentru evitarea aglomeraţiei, autorităţile recomandă utilizarea punctului de trecere a frontierei Nădlac I sau a altor puncte.

Totodată, pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostradă şi pe raza judeţului Vâlcea.