Dezvoltatorul austriac CA Immo, cu proprietăţi de 300 de milioane de euro în România, îşi schimbă CEO-ul

Autor: Alina-Elena Vasiliu 04.12.2017

Dezvoltatorul imobiliar austriac CA Immo, care deţine în Bucureşti mai mul­te proiecte de birouri, dintre care unul se află în construcţie în zona Orhideea, îşi schimbă CEO-ul, după ce Frank Nickel a decis să plece din companie, potrivit unui anunţ publicat de CA Immo.

„Frank Nickel (58 de ani), CEO al CA Im­mobilien Anlangen AG, a decis să pă­răsească această companie din motive de să­nătate, începând cu 31 decembrie 2017 cel mai devreme, dar nu mai târziu de 31 martie 2018. Frank Nickel va continua să ofere con­sul­tanţă companiei din exterior pentru viitor. Succesorul său în funcţia de CEO este Andreas Quint (57 de ani), care se va ală­tura companiei odată cu înceta­rea activităţii sale din poziţia sa ac­tua­lă, nu mai târziu de 1 apri­lie 2018“, trans­mit reprezentanţii CA Immo.

Andreas Quint a ocupat mai multe po­zi­ţii de management în diferite companii, prin­tre care Jones Lang LaSalle (JLL), unde, în­tre 2008 şi 2013, a fost CEO pentru Germa­nia, apoi CEO Corporate Finance Europa, în ca­­drul Catella, unde de asemenea a fost CEO pen­tru Germania, şi în cadrul Ernst & Young, unde a lucrat ca partener. În pre­zent, este head of corpo­rate finance & portfolio tran­­sactions în cadrul com­paniei de consul­tan­ţă imo­biliară BNP Paribas Real Estate, ofe­rind consultanţă cli­en­ţilor privind tran­zac­ţiile din Germania şi de la nivel internaţional.