Copos aşteaptă venituri mai mari cu 6% la ANA Hotels: În hotelurile de la munte 40% dintre clienţi sunt străini

Autor: Mirabela Tiron 05.12.2017

♦ ANA Hotels, companie fondată în 1996 de către George Copos, dispune de o capacitate totală de cazare de 975 camere în hoteluri şi este cea mai mare companie hotelieră de pe piaţa locală.



Compania ANA Hotels, controlată de familia Co­pos, care are în portofoliu ho­telurile Athenee Palace Hilton şi Crowne Plaza din Capitală dar şi trei unităţi la munte şi două la mare (una închiriată), va finaliza anul acesta cu venituri mai mari cu 6% din cazare faţă de anul trecut, potrivit şefei companiei.

„Gradul me­diu de ocu­pare se ridică la 73% pe în­treg lanţul, cele mai multe ca­mere fiind ocu­pare la Athenee Palace Hi­lton, care a avut un grad de ocupare me­diu de 85%. De sărbători, hotelurile din Poiana Braşov vor funcţiona la ca­pa­­­citate maximă, circa 40% din cli­enţi sunt străini, cu precădere englezi, ger­ma­­ni şi americani, iar acum targetăm şi pia­­ţa franceză. Creşterea afacerilor vine din majorarea tarifului la cazare“, a de­cla­­rat pentru ZF Christine Schillings, di­rec­­tor general al ANA Hotels.