Atenţie la ce postaţi pe reţelele de socializare: Celebrul boxer Floyd Mayweather a postat poze din China, şi nici nu s-a ”răcit” bine bliţul că hoţii i-au spart casa din Beverly Hills

Autor: Alex Ciutacu 04.12.2017

Noua vilă a lui Floyd Mayweather, în valoare de 34 de milioane de dolari, situată din Beverly Hills a fost spartă în timp ce acesta se afla în China.

Poliţia din California investighează incidentul. Poliţia din Beverly Hills a anunţat printr-un comunicat de presă că locuinţa lui Mayweather – pe care a cumpărat-o după ce a câştigat meciul cu Conor McGregor – a fost spartă cândva în timpul săptămânii trecute.

Mayeather a achiziţionat conacul de 15.000 de metri pătraţi în septembrie după averea câştigată în urma meciului cu superstarul din UFC, Mc Gregor.

Cu doar două zile în urmă, Mayweather a postat mai multe imagini cu el în care poza pe Marele Zid Chinezesc.

Poliţia spune că o valiză, ochelari de soare, şi alte accesorii lipsesc din casă. Nu au furnizat informaţii cu privire la valoarea estimată a obiectelor furate.

De asemenea, poliţia a mai declarat că investigaţia este în curs şi că nu au fost făcute arestări până în prezent.

„Nicio informaţie cu privire la suspecţi nu ne este cunoscută încă”, a declarat Elisabeth Albanese, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Beverly Hills. „Deoarece este o investigaţie activă, nu există informaţii ce pot fi făcute publice în acest moment”.