Un fost bancher de la BCR, omul care ar putea duce Cris-Tim la bursă

Autor: Ştefan Stan 05.12.2017

Răzvan Furtună, CFO al procesatorului de carne Cris-Tim, a vorbit în cadrul emisiunii de business ZF Live despre cum s-a alăturat companiei deţinute de antrepre­norul Radu Timiş, despre diferenţele dintre mediul antreprenorial şi cel bancar, acolo unde a activat anterior, dar şi despre o posibilă listare a producătorului la bursa de la Bucureşti. El a spus că listarea Cris-Tim rămâne în continuare pe masă, dar fără să fie legată în vreun fel de o vânzare a companiei, ci mai degrabă din raţiuni de branding şi marketing. 

„A fost o discuţie le­ga­tă de o posibilă listare, care rămâne în continuare valabilă. Nu are legătură cu o potenţială vânzare, ne­voia de finanţare este aco­perită fără probleme. Nu avem proiecte foarte mari în momentul de faţă, avem re­laţii foarte bune cu băn­cile cu care lucrăm şi cu in­stituţiile financiare inter­na­ţionale“, a declarat Răzvan Furtună.

Declara­ţia managerului vine în con­textul în care antreprenorul Radu Timiş a spus anterior că se gândeşte la o listare a companiei, dar că mai are de „muncit până atunci“. Antreprenorul a subliniat însă că nu vrea să facă exit din afacere, ci vrea să o lase mai departe copiilor săi. Cris-Tim este liderul pieţei de mezeluri şi va ajunge anul acesta la afaceri de 145 mil. euro.