Cine este românca de 41 de ani care conduce cel mai mare dezvoltator de spaţii logistice din România

Autor: Mădălina Dediu Panaete 05.01.2018

♦ Pe lista de priorităţi a Anei Dumitrache, co-country head pentru România al dezvoltatorului CTP, se numără şi transformarea CTPark Bucharest West, de lângă Capitală, în cel mai mare parc logistic din Europa de Est, cu peste 700.000 de metri pătraţi construiţi.



Ana Dumitrache, 41 de ani, a preluat în urmă cu aproxi­ma­tiv un an conducerea CTP Ro­mâ­nia, cel mai mare dez­vol­ta­tor de spaţii logistice şi in­dus­­triale de pe plan local, şi şi-a trasat câteva obiective clare.

„Printre cele mai importante trei obiective pe care le am la conducerea CTP România este şi dezvoltarea CTPark Bucharest West, unul dintre parcurile noastre din apropierea Bucureştiului, care este proiectat să devină cel mai mare parc logistic din Europa de Est şi cu cel mai accelerat ritm de creştere din România. La ora actuală, aici avem 244.000 mp şi planificăm ca până în 2020 să ajungem la o suprafaţă construită de peste 700.000 mp”, a declarat Ana Dumitrache, co-country head pentru România. Din această funcţie ea coordonează operaţiunile companiei din România alături de Remon Vos, CEO şi unul dintre fondatorii CTP.