Retailerul românesc PPT Preţuri pentru Tine şi-a recrutat şef de la cel mai mare discounter polonez de îmbrăcăminte

Autor: Mădălina Dediu Panaete 05.01.2018

Andrada Verdeş, managerul care a condus în ultimul an retailerul de îmbrăcăminte PPT Preţuri  pentru Tine, a fost înlocuită în funcţia de ad­mi­nistrator de Lech Przemieniecki, un exe­cutiv polonez care a lucrat anterior pen­tru TXM, cel mai extins dis­counter de îm­bră­căminte cu acţio­nariat polonez.

Modelul TXM este similar cu cel al PPT, în condiţiile în care şi retailerul polo­nez pariază pe preţuri mici.

Lech Przemieniecki, 53 de ani, a condus compania din funcţia de CEO timp de cinci ani, iar anterior, timp de un an, a lucrat pentru un alt retailer din Polonia din funcţia în vicepreşedinte. El a activat şi în cadrul producătorului de soluţii pentru iluminat Phillips Lighting timp de peste şapte ani, con­form datelor de pe site-ul de socializare de business LinkedIn.

Aducerea executivului po­­lo­nez la conducerea re­tai­le­rului PPT Preţuri Pentru Tine vine în con­diţiile în care ZF a scris că cei patru antre­pre­nori care deţin com­pania ta­to­­nează vân­zarea busi­­nes­su­lui. Acţio­na­rii re­tai­lerului de mo­dă au declarat că sunt curtaţi de in­ves­ti­tori, însă nu au lansat un proces formal de vân­zare a firmei.

Retailerul de modă PPT Preţuri Pentru Tine, lansat în 2006 de patru antreprenori locali, are circa 180 de magazine.