KPMG îşi mută sediul din Timişoara în proiectul ISHO, dezvoltat de Ovidiu Şandor, şi duce gradul de ocupare al ansamblului la peste 80%

Autor: Alina-Elena Vasiliu 11.01.2018

Firma de audit şi consultanţă fiscală KPMG îşi mută birourile din Timişoara în proiectul ISHO, dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Şandor. KPMG se alătură operatorului german de servicii Bosch şi companiei americane Survey Sampling International, care de asemenea au închiriat spaţii în proiect.

„Am ajuns la un grad de ocupare de peste 80%. Mai există şi alţi chiriaşi decât cei pe care i-am anunţat, companii care vin din sectoarele IT, servicii financiare şi sectorul bancar”, spune Ovidiu Şandor, investitorul din proiect.

El nu a precizat ce suprafaţă va ocupa KPMG în proiectul ISHO şi nici care este valoarea chiriei pe care compania o va plăti. Potrivit informaţiilor de pe site-ul KPMG, sediul actual din Timişoara al companiei se află pe bulevardul Mihai Viteazu, la nr. 30, acolo unde figurează Romcapital Center, un proiect de birouri format din trei clădiri.

În proiectul mixt ISHO, vor exista atât birouri, cât şi apartamente, investiţia fiind de 130 de milioane de euro. În total, proiectul va avea 50.000 de metri pătraţi de birouri, livraţi în trei etape. Prima etapă, cu 18.000 de metri pătraţi de birouri, este programată să fie finalizată în primăvara anului 2018. În paralel, Ovidiu Şandor dezvoltă şi 1.000 de apartamente în acelaşi complex.