Nu îţi ajung banii pe care îi câştigi ? Iată 10 moduri simple în care poţi câştiga bani în plus

Autor: Business Magazin 12.01.2018

Salariul este sursa principală de venit pentru mulţi dintre noi, însă poate nu suficient pentru stilul de viaţă pe care-l ducem, pe care-l dorim. În acest articol o să vă prezentăm câteva idei despre cum să faci bani în plus

Unele soluţii prezentate mai jos sunt doar temporare, un mod de a câştiga rapid bani pe când altele reprezintă o investiţie pe termen lung.

1. Vinde obiectele de care nu ai nevoie pe site-urile de anunţuri. Poţi vinde obiecte mici, precum gadgeturi, baterii externe, sau mobilă, colecţionabile şi în general, vinde obiectele care adună praf în casă.

2. Devin-o şofer pentru Uber/Taxify. Ai timpi morţi sau vrei să conduci după muncă pentru a face un ban în plus, o soluţie e să devii şofer pentru Uber sau Taxify. Cei care conduc 8 ore pe zi timp de o lună câştigă salarii între 3000 şi 4000 de lei.

3. Închiriază o cameră pe AirBnB. Dacă ai o cameră în plus închiriaz-o pe AirBnB pentru un venit în plus. Nu trebuie să faci mare lucru, doar să te asiguri că este curată şi arată bine.

Citiţi continuarea AICI