Liniştea dinaintea uraganului. Secretarul general adjunct al PSD: Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ

Ziarul Financiar 15.01.2018

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a declarat, înainte de şedinţa Consiliului Executiv, că va fi o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată, deoarece social democraţii nu pot sta în şedinţe non-stop, în condiţiile în care toţi sunt "cu nervii la pământ".

"Nu cred că vom discuta despre demiteri azi. Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ. Nu am reuşit până acum să găsim o soluţie de compromis. Sperăm să ne vină mintea românului de pe urmă. Nu mai putem să ţinem şedinţe non-stop şi să apară conflicte amplificate de 1000 de ori. Ultimele zile au fost cumplite pentru că în presă au apărut tot felul de ştiri pe surse şi mi-a fost imposibil să spun că nu se confirmă. Au fost declaraţii ale colegilor care au fost şi ele comentate", a declarat luni Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct PSD, înainte de şedinţa CEx al PSD.

Acesta a mai declarat că "mulţi vor să pună mâna pe acest partid".

Comitetul Executiv al PSD se va întruni, luni, de la ora 16:00, la sediul partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia premierului Mihai Tudose, iar liderii partidului vor decide dacă îi vor retrage sprijinul politic.