Presa germană: Angelique Kerber a fost văzută pentru prima oară în genunchi

Autor: Denis Şchiopu 25.01.2018

Victoria Simonei Halep, liderul mondial, în faţa sportivei Angelique Kerber, locul 16 WTA, i-a făcut pe ziariştii germani să analizeze partida din semifinalele Australian Open din toate unghiurile. Frankfurter Allgemeine Zeitung atrage atenţia asupra resurselor fizice arătate de germancă.

Eleva lui Wim Fissette a clacat din punct de vedere fizic în setul al treilea, notează jurnaliştii germani. "În setul decisiv, Kerber a fost văzută pentru prima oară în genunchi, la propriu, de când a a început anul. Sportiva care a declarat despre ea însăşi că va putea să alerge mereu şi-a pierdut pentru prima oară suflul în cel de-al 15-lea meci al ei din 2018", scrie sursa menţionată.

Publicaţia germană mai notează că a fost vizibil pentru toată lumea că Angelique Kerber şi-a găsit cu greu resursele fizice în setul decisiv în faţa unei adversare "mai puternice, dar, mai ales, mai proaspete şi cu o rezervă de anduranţă în plus, care, la final, a şi făcut diferenţa!".

Simona a disputat 11 meciuri în aceste prime săptămâni din 2018 şi le-a câştigat pe toate. De partea cealaltă, Kerber a jucat 15 partide, dintre care şi-a adjudecat 14.