Transportatorul de marfă International Alexander din Arad şi-a bugetat afaceri mai mari cu 15% şi merge spre 63 mil. euro. „Am dovedit că o companie de transport şi logistică cu capital românesc poate reuşi şi peste hotare.“

Autor: Mirabela Tiron 30.01.2018
Compania de transport marfă International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondată în 2003 de antreprenorul Simion Ioan Apreutese, a bugetat pentru acest an afaceri mai mari cu cel puţin 15% după ce anul trecut a bifat o creştere cu 20%, potrivit oficialilor companiei.
 
„Anul 2017 a fost prosper pentru companie, am avut o creştere cu aproximativ 20% a cifrei de afaceri, am atins o va­loa­re de 55 milioane euro şi am dovedit totodată că o companie de transport şi logistică ce are capital 100% românesc poate avea succes şi peste ho­ta­re. În acest moment sun­tem pre­zenţi în Serbia, Ger­ma­nia şi Ungaria (aici com­pa­nia a deschis filiale - n.red.). În 2017 au fost făcute in­ves­tiţii importan­te în flotă, pi­lonul prin­ci­pal în acti­vitatea companiei, dar şi în con­struirea unei reţele pro­prii de depozite, precum şi dezvol­ta­rea de servicii ce au adus valoare adăugată“, a de­clarat pen­tru ZF Loredana Dan, busi­ness development ma­na­ger pe Europa al International Alexander Holding.