Mega Image deschide trei noi magazine în Bucureşti şi Ilfov

Autor: Roxana Rosu 30.01.2018

Reţeaua Mega Image continuă extinderea pe plan local şi a deschis două noi magazine în luna ianuarie, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, şi a redeschis o unitate mai veche, tot în Capitală.

Astfel, retailerul a deschis un Mega Image în Comuna Berceni şi un Shop&Go pe strada Apusului din Bucureşti şi a redeschis magazinul de pe Bulevardul Mărăşeşti, tot din Capitală, după un proces de consolidare a clădirii în care se afla unitatea.

”Mega Image a contribuit împreună cu proprietarul spaţiului, printr-o investiţie în avans, la reconsolidarea blocului din care face parte. Închiderea magazinului a avut loc la finalul anului 2014, după promulgarea legii nr 282/2015, care viza interzicerea desfăşurării de activităţi în spaţiile comerciale precum magazine, săli de spectacole şi structuri turistice, în clădirile cu risc seismic ridicat. După reconsolidare, imobilul a trecut de la încadrare în Rs1 la încadrare în Rs3”, se arată într-un comunicat al companiei.

Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 599 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.  Cifra de afaceri netă a com­pa­niei a sărit de pragul de 1 mld. euro în 2017, conform anunţului anterior al com­paniei. Un sfert din business vine din mărci private.

Retailerul face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.