(P) Biroul perfect – HUB700, noua ofertă de spaţii în centrul Timişoarei

Autor: Publicitate 07.02.2018

Pentru majoritatea angajaţilor din domeniul corporatist, biroul este ca o a doua casă. De aceea, şi pentru angajatori este foarte importantă alegerea spaţiilor pentru birouri.

La început de 2018, HUB700 propune companiilor o locaţie optimă pentru desfăşurarea activităţii profesionale. Clădirea este situată în zona ultracentrală a Timişoarei şi oferă spaţiul optim de birouri pentru companii.

Iată avantajele principale:

Amplasare ultracentrală

Amplasarea este deosebit de avantajoasă, în zona zero a oraşului, la doar 200 de metri de Piaţa Operei (imediat lângă centrul istoric).

Clădirea de birouri HUB700 este localizată în centrul zonei de afaceri din Piaţa 700, care este astăzi zona principală de birouri din Timişoara, incluzând City Business Center, clădiri speculative de clasa A şi B, funcţii administrative etc. De asemenea, în imediata sa apropiere se află numeroase restaurante, cafenele, bănci, farmacii şi alte facilităţi.

Apropierea sa faţă de Parcul Botanic o face să fie o alegere excelentă pentru cei care doresc o pauză de relaxare într-un mediu natural.

Accesul este extrem de uşor, zona fiind bine conectată cu restul oraşului prin bulevarde principale. Pentru multe companii, accesul facil la spaţiile de lucru este un factor hotărâtor.

Pentru angajaţi, sunt amenajate în zonă piste de biciclete şi există  o reţea bogată de mijloace de transport în comun.

Parcarea privată HUB700 este un alt avantaj pentru angajaţii care folosesc spaţiile de birouri.

Facilităţi

Facilităţile clădirii de birouri includ toate resursele necesare pentru un mediu de lucru confortabil.

Clădirea HUB700 (fostul INFOTIM) – cunoscută drept gazda unor companii de renume, este o clădire complet reabilitată.  Este localizată în zona zero a oraşului, oferind excelentă vizibilitate din trei direcţii.

Din punct de vedere al spaţiului, este o clădire generoasă (suprafaţă: 1.800 mp), ce pune la dispoziţie spaţii luminoase şi încăperi cu  tavan suspendat. Condiţiile existente oferă flexibilitate în amenajare şi permit desfăşurarea activităţii pe o suprafaţă optimă.

Alte avantaje incluse sunt instalaţiile moderne de încălzire şi aer condiţionat, conexiunea rapidă la internet, precum şi generator de curent pentru situaţii de urgenţă de 140 KVA.

De asemenea, pentru siguranţa resurselor umane şi materiale, este prevăzut serviciul de pază 24/24. Parcarea privată include 75 de locuri de parcare şi este prevăzută cu încărcător pentru maşini electrice.

Avantajele amplasării în zonă, precum şi facilităţile oferite sunt factorii care contribuie la satisfacţia celor care folosesc spaţiile de birouri HUB700. Clădirea oferă condiţii complete, fiind integral reabilitată. Satisfacţia chiriaşilor HUB700 este în raport direct cu condiţiile de care beneficiază.

Companii precum NOKIA, ETA2U, SafeFleet activează cu succes în clădirea HUB700 de peste 10 ani.

Companiilor interesate să activeze într-un mediu business de top le sunt oferite spre închiriere etajele 1, 2, 3 (320 mp fiecare), precum şi parterul clădirii (parţial).

Mai multe informaţii se pot obţine de pe site-ul www.hub700.com sau la telefon (+40) 743 214 033, persoana de contact Cristina Artimon.