Modelul 3 de la Tesla ajunge în showroom-urile companiei

Autor: Alexandra Cepăreanu 04.02.2018

Primul vehicul electric de masă de pe piaţă produs de Tesla, Modelul 3 ajunge în showroom-urile companiei, iar primele recenzii, din partea celor mai norocoşi care au primit deja autovehiculul, sunt pozitive, scrie Business Insider.

Chad Hurin, un utilizator al Modelului 3, a declarat pentru Business Insider într-un interviu telefonic, că îi place mai mult Modelul 3 decât Modelul S, deoarece „este puţin mai mic” şi chiar dacă manipularea modelului 3 este „puţin mai rigidă”, acesta s-a simţit a fi mai rapid şi mai uşor de manevrat.

Impresiile lui Chad Hurrin se aseamănă cu cele exprimate de utilizatori pe site-ul Reddit. Ei au lăudat autovehiculul pentru manevrabilitate şi accelerare şi au fost deranjaţi de mici probleme tehnice.

„Maşina este distractivă pentru condus. Cred că Modelul 3 este cu 2 secunde mai lent decât modelul X, dar se simte ca şi cum ar fi mai uşor”, a scris un utilizatorul Reddit, goldieLL. „În general este o maşină destul de mare, dar cu siguranţă unele caracteristici ale Modelului X lipsesc, ceea ce este de aşteptat pentru 40.000 de dolari mai puţini”.

Un alt utilizator al site-ului Reddit, TheYeags, a scris că „maşina se conectează la Bluethoot-ul smartphone-ului la fiecare câteva minute şi dacă această problemă nu va fi rezolvată rapid, motoarele din oglinzi se vor uza în ele din urmă”.

Recenziile pozitive primite pentru Modelul 3 sunt o veste bună pentru Tesla, care s-a străduit să îşi îndeplinească obiectivele de producţie ale vehiculului şi vin în concordanţă cu satisfacţia pe termen lung a proprietarilor de vehicule Tesla.

Pentru ca Tesla să se aproprie de obiectivele majore de capitalizare a pieţei stabilite într-un nou plan de compensare de către CEO-ul Elon Musk, compania va trebui să găsească succes printre consumatorii care nu îşi permit să achiziţioneze modelele de ultimă generaţie.

Rezolvarea problemelor de producţie ale Modelului 3 şi încercarea de a satisface precomenzile autovehiculului oarecum la timp, ar fi un prim pas bun.