Şeful Invitation România, agenţie care aduce străini în ţară: Am adus aproape 10.000 de turişti străini în vacanţe în ţară în 2017

Autor: Mirabela Tiron 07.02.2018

Invitation România, una dintre cele mai mari agenţii de incoming de pe plan local, care aduce străini în vacanţe în ţară, a reuşit să îşi crească afacerile cu circa 25% anul trecut faţă de anul anterior, potrivit şefului companiei.

„Anul trecut a fost unul bun pentru noi, am adus 10.000 de turişti străini în vacanţe în România. Afacerile au crescut cu 25%, dar pentru acest an nu mai sunt la fel de optimist. Am fost pe la târgurile de turism, care încep să devină tot mai mici, la Bruxelles de la opt saloane s-a ajuns la trei saloane. Creşte cererea pe individual, turiştii îşi rezervă direct prin sistemele online”, a declarat pentru ZF Gheorghe Fodoreanu, preşedintele companiei. Agenţia de turism a rulat afaceri de 5 milioane de euro în 2016, potrivit datelor oficiale. Compania trimite turişti străini în tururi organizate prin ţară, în Transilvania sau Delta Dunării, dar oferă şi vacanţe personalizate sau de tip city break, potrivit datelor de pe site-ul agenţiei.