Distribuitorul Asbis: Vrem să ne concentrăm pe dezvoltarea de oferte integrate pentru companii

Autor: Adrian Seceleanu 12.02.2018
♦ Cele mai mari riscuri pentru business sunt provocate de lipsa de stabilitate legislativă şi de necapitalizarea partenerilor, spune Oana Barbu, general manager al numărului patru de pe piaţa locală de distribuţie IT&C.


Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri de 209 mil. lei (47 mil. euro) în 2016, îşi va concentra eforturile în acest an, printre altele, pe dezvoltarea ofertelor integrate pentru companii şi a proiectelor cu valoare adăugată, dar şi pe dezvoltarea de noi linii de business.
 
„Dorim să avem o atitudine curajoasă şi să ne urmărim planurile de dezvoltare. Privind macro, înţelegem oportunitatea imensă în care ne aflăm datorită impactului tehnologiei şi că business-ul de distribuţie trebuie să se schimbe, aşa că vom alege ca nu toate deciziile de business să rămână în zona de precauţie”, a declarat într-un interviu pentru ZF Oana Barbu, care a preluat la jumătatea anului trecut poziţia de general manager al Asbis. Anul curent va fi unul în care pe piaţă vor avea loc „schimbări majore”, a adăugat ea.