Israelienii de la AFI au închiriat mai bine de un sfert din prima clădire din proiectul de birouri AFI Tech Park

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.02.2018


Dezvoltatorul israelian AFI Europe, care are în Bucureşti mallul AFI Cotroceni, a semnat un contract pentru închirierea a încă 2.000 mp din prima clădire a proiectului de birouri AFI Tech Park din Bucureşti către operatorul de săli de jocuri electronice Game World Group. Compania se adaugă celorlalţi chiriaşi cu care AFI Europe a încheiat contracte până acum, adică reţeaua de săli de sport World Class şi grupul francez Lagardère Travel Retail România. Prin acest contract, AFI Europe ajunge la un grad de ocupare de circa 40% din primul imobil al proiectul situat în apropierea hotelului Marriott din Bucureşti.

„Suntem în continuare în negocieri avansate cu alte companii din domenii precum IT&C, pharma sau FMCG pentru a ocupa prima clădire de birouri”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe, Game World Group a avut în 2016 afaceri de 133 de milioane de lei, în uşoară creştere faţă de anul anterior, şi profit de 13,6 milioane de lei, cu un număr mediu de 373 de angajaţi. 

 

Prima clădire din AFI Tech Park are 20.000 de metri pătraţi, din care 2.000 sunt spaţii comerciale. O parte din aceştia au fost contractaţi deja de World Class şi Quick Service Restaurant 1 Minute. World Class a semnat un contract pentru închirierea a 1.500 de metri pătraţi, unde va deschide o sală de fitness, care va fi amplasată la etajul 1.