Lituanienii de la Hanner, care construiesc birouri pe terenul fostei fabrici de bere Griviţa, aduc un expat la conducerea operaţiunilor locale

Autor: Alina-Elena Vasiliu 14.02.2018


Dezvoltatorul imobiliar lituanian Hanner l-a numit la conducerea activităţilor din România pe Mindagaus Valuckas, care îl înlocuieşte astfel pe Silviu Grigorescu. Valuckas va avea funcţia de country manager al Hanner România.

„Am intrat pe piaţa locală cu proiecte rezidenţiale de mari dimensiuni. Pentru viitor avem în vedere proiecte imobiliare mixte, cu impact mare pentru comunitate, cu zone de co-working, spaţii comerciale şi publice pe care vom continua să le administrăm şi după finalizarea proiectului. Componenta rezidenţială va fi în continuare prezentă”, a spus Mindaugas Valuckas, CEO & Member of the Board Hanner Group OU şi CEO Hanner România.

Mindaugas Valuckas este în prezent CEO & Member al boardului Hanner Group OU. Cariera sa în cadrul companiei Hanner a început acum 15 ani, imediat după absolvire. În 2009 a fost numit membru al boardului Hanner AB, iar în 2013 a devenit CEO şi membru al boardului Hanner Group OU, grupul de companii Hanner. Valuckas este direct responsabil pentru toate activităţile companiei, cu focus pe proiectele din Letonia şi România.