Lichidare de stoc la evoMag: Retailerul online lansează o nouă promoţie de Black Friday la sfârşit de iarnă

Autor: Ştefan Stan 15.02.2018

evoMAG organizează o nouă rundă de reduceri de sfârşit de iarnă, Winter Black Friday, în perioada 16 - 25 februarie. Peste 18.000 de produse, din toate categoriile listate în site fi reduse cu până la 70%. Clienţii din Bucureşti pot opta pentru ridicarea comenzilor din showroom-ul evoMAG şi pentru livrare în 3 ore, pentru produsele aflate în stoc.

„Lichidările de stocuri sunt printre cele mai de succes campanii de reduceri şi sunt aşteptate cu interes de clienţii noştri. În mod obişnuit, o campanie de reduceri organizată pe evoMAG.ro generează o creştere medie a vânzărilor cu 30%, faţă de o perioadă obişnuită”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Clienţii evoMAG vor putea cumpăra, în campania Winter Black Friday, componente PC cu reduceri de până la 40%, telefoane mobile cu discounturi de 43%, televizoare cu reduceri de 60%, aparate de încălzire de la 55,99 lei, fiare de călcat de la 69,99 lei,  maşini de spălat de la 799 lei.

O reducere importantă o va avea smartphone-ul Samsung Galaxy S8, care va putea fi achiziţionat la preţul de 2.699 lei, clienţii beneficiind de un discount de 23%.

Pe fondul unui apetit crescut pentru achiziţii de produse dedicate activităţilor sportive, specific începutului de an, o categorie vedetă a campaniei va fi Sport&Fitness – cu reduceri de peste 50%. Clienţii evoMAG vor putea cumpăra, astfel, căşti de alergare cu 18,99 lei, gadgeturi de monitorizare de la 74,99 lei, biciclete pentru fitness cu discount de 53% şi biciclete Pegas cu 30% reducere.