Accident grav la Cluj: Doi morţi şi patru răniţi după impactul dintre o maşină şi un tir

Autor: Vasile Magradean 25.02.2018

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că în accident au fost implicate trei vehicule, traficul rutier fiind blocat şi direcţionat pe rute ocolitoare.

”Pe DN1E60 între localităţile Poieni şi Ciucea a avut loc un accident rutier soldat cu două persoane decedate şi 4 rănite, acestea fiind transportate la spital. Din primele informaţii rezultă că un conducător auto care circula spre Oradea a pătruns brusc pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotren, iar în urma impactului a revenit pe sensul său de deplasare şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Autotrenul implicat în accident s-a răsturnat perpendicular pe axul drumului. Traficul a fost blocat şi a fost redirecţionat pe rute ocolitoare”, a spus Jucan.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat la rândul lor că la locul accidentului s-a intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Huedin, alături de trei ambulanţe SMURD, din care una de terapie intensivă, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Cluj.

”Au fost întreprinse de către operatorul economic care are în proprietate autotrenul măsuri privind eliberarea carosabilui prin ridicarea autotrenului cu o macara de mare tonaj”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.