Max Bet a făcut un profit de 100 milioane de lei din păcănele, cu o marjă de 21%

Autor: Adelina Mihai 13.03.2018

Organizatorul de jocuri de noroc Max Bet a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri cumulată 477 de milioane de lei, în creştere cu 17% faţă de anul 2016, arată datele publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe. În acelaşi timp, compania a raportat un profit net cu o valoare de 100 de milioane de lei, cu 13% peste nivelul din anul anterior.

Prin urmare, marja de profitabilitate a afacerilor Max Bet în România a ajuns la 21% în 2017, nivel aproape similar cu cel din 2016.

„Cifra afaceri a crescut pe fondul creşterii numărului de locaţii, la care se adaugă creşterea productivităţii şi eficienţei economice“, a explicat Gherghina Ionescu, administratorul grupului Max Bet în România.

Grupul Max Bet este prezent pe piaţa locală prin două entităţi juridice (Max Bet SRL – prin care se administrează sălile de jocuri de dimensiuni medii şi mari şi Max Bet Jocuri Electronice SRL – prin care se administrează sălile de dimensiuni mai mici, care au un număr mai redus de aparate de tip slot machine).

Faţă de acum cinci ani, afacerile Max Bet în România au crescut de 1,8 ori, iar profitabilitatea a crescut de 1,6 ori, în timp ce efectivul total de salariaţi a crescut cu 450 de persoane în acest interval, ajungând la un număr mediu de aproape 1.400 de angajaţi anul trecut.

În prezent, Max Bet are deschise un număr de 117 punc­te de lucru operaţionale.