Geo Mărgescu, Forte Partners: Este bine să nu aştepţi nimic de la nimeni. Există o problemă cu infrastructura? De aceea noi am mers cu birouri unde sunt locuinţe şi cu locuinţe unde sunt birouri

Autor: Bogdan Alecu 22.03.2018

„Noi avem o gândire mai liberală şi considerăm că trebuie să ne formăm singuri oportunităţile. Degeaba aşteptăm aprobarea unui plan al Bucureştiului. Dacă există o problemă e trafic, atunci trebuie să o rezolvăm singuri, cu funcţii complementare. Din acest motiv noi am mers cu birouri în zona de Vest, unde sunt mii şi zeci de mii de apartamente şi acum construim locuinţe în nord, unde sunt sute de mii de metri pătraţi de birouri. Din acest motiv am vândut aproape tot în Aviaţiei Park şi am închiriat integral birourile de la Orhideea”, explică Geo Mărgescu, CEO şi fondator al dezvoltatorului Forte Partners în cadrul conferinţei Investim în România, organizată de Clubul Profesioniştilor în Imobiliare.

El a subliniat că soluţia pentru o dezvoltare imobiliară sănătoasă dezvoltatorii trebuie să meargă către cartierele-dormitor ale Capitalei, pentru ca firmele să fie cât mai aproape de angajaţii lor.

„O primă este uitată uşor de angajat, însă dacă îi înjumătăţeşti timpul petrecut între casă şi birou va fi mai recunoscător”, a spus Geo Mărgescu.