Oraşul din România care se bucură de prima parcare supraetajată, cu 910 locuri, după o investiţie de aproape 13 milioane de euro

Autori: Adriana Mit , Mediafax 16.04.2018

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Iulius Mall Timişoara, compania Iulius a investit peste 12,6 milioane de euro în realizarea unei parcări supraetajate ultramoderne, care va deservi Iulius Mall şi ansamblul mixt Openville. Parcarea este prima de acest gen din Timişoara şi printre cele mai mari din ţară, dispunând de 910 locuri.

“Noua parcare este configurată cu demisol, parter şi patru etaje, punând la dispoziţie aproximativ 150 de locuri pe fiecare nivel. Parcarea ultramodernă este dotată cu lifturi, tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie. La intrarea în parcare, două panouri electronice vor afişa numărul de locuri libere disponibile în interior”, arată reprezentanţii Iulius Mall Timişoara.

Prima oră de staţionare în parcarea supraetajată va fi gratuită. Ulterior, tariful va fi de 3 lei/oră pentru intervalul orar 07.00 – 23.00. Pe timp de noapte, între orele 23.00 – 07.00, tariful de staţionare va fi de 1 leu/oră.

“În continuare, clienţii vor putea parca gratuit în celelalte parcări exterioare amenajate în proximitatea Iulius Mall, semnalizate şi foarte uşor accesibile din principalele artere rutiere din zonă”, arată Iulius Mall Timişoara.