Planul grandios pus la cale de „Rege” pentru ca multinaţionalele să investească în fotbal. Aceasta este legea cu care Hagi vrea să schimbe faţa fotbalului românesc: „Cei de la minister săreau în sus, dar au ascuns-o. Dacă eram preşedinte, o făceam 100%"

Autor: Pro Sport 23.04.2018

Patronul şi antrenorul campioanei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a vorbit din nou despre nevoia de bani a echipelor din Liga 1, spunând că trebuie să apară o lege care să le permită multinaţionalelor să investească în sport.

E finalul partidei Viitorul - FCSB 2-2, iar la conferinţa de presă Gheorghe Hagi nu fandează. Dezvoltă subiectele despre meci, vorbeşte desre aspecte tehnico-tactice, despre jucătorii cheie, dar şi despre traiectoria pe care o va lua fotbalul românesc după alegerea lui Răzvan Burleanu. Răspunde întrebărilor incomode, iar subiectele nu se epuizează. Prezent în sală, Sorin Pâslaru, redactor-şef la Ziarul Financiar, mută discuţia pe terenul investiţiilor şi îi adresează lui Hagi o întrebare despre un subiect care arde. "Ce s-ar putea face pentru ca în fotbal să investească marile companii din România? Când ne uităm în TOP 10, nu regăsim vreuna implicată în fotbal".

Citiţi continuarea pe ProSport