Noi investiţii în staţiunea Mamaia: Un fost consilier local a ridicat un hotel de patru stele, Nyota, o investiţie de 7 mil. euro

Autor: Mirabela Tiron 24.04.2018

Hotelul de patru stele Nyota Hotel & Conference Center, cu o capacitate de 73 de spaţii de cazare, a fost deschis sâmbătă în staţiunea Mamaia, în urma unei investiţii de 7 mi­lioane de euro, potrivit oficialilor hotelului.

„Acesta este cel mai nou hotel din Mamaia, care se întinde pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi. Construcţia efectivă a început în 2014, investiţia totală s-a ridicat la 7 milioane de euro. În traducere, numele hotelului înseamnă stea”, a declarat pentru ZF Răzvan Dobre, directorul hotelului. Anterior, el a fost director de vânzări la hotelul de cinci stele Vega din Mamaia.

Noua unitate hotelieră din Mamaia, Nyota, operează un centru de conferinţe, format din trei săli, o parcare proprie şi o piscină, potrivit lui. Tariful pentru o cameră dublă ajunge la circa 1.200 de lei la mijloc de iulie, în perioada 21-22 iulie, arată datele de pe site-ul de rezervări booking.com.

Staţiunea Mamaia este cunoscută pentru tarifele ce concurează chiar şi cu cele ale hotelurilor de pe Riviera franceză.