Hotelul de cinci stele Saturn din sudul litoralului vrea afaceri mai mari cu 10% în 2018. „Am extins capacitatea de cazare cu 19 camere noi“

Autor: Mirabela Tiron 30.04.2018

♦ Hotelul Saturn este prima unitate cu clasificare de cinci stele deschisă în sudul litoralului, o zonă aleasă în principal de familiile cu copii.



Hotelul de cinci stele Saturn din staţiunea cu acelaşi nume, controlat de familia Stan, ţinteşte afaceri mai mari cu 10% în acest an, după ce anul anterior a finalizat cu venituri de 800.000 de euro, potrivit oficialilor companiei.

„În acest an vom pune la dispoziţie o capacitate de cazare mai mare la hotel, după ce anul trecut am finalizat construcţia unui corp nou cu încă 19 spaţii de cazare. Astfel hotelul Saturn a ajuns la 91 de camere în total. Am renovat şi restaurantul hotelului“, a spus pentru ZF Linica Stan, implicată în administrarea businessului hotelier alături de fiul şi soţul ei.

Hotelul Saturn este pri­ma unitate cu clasificare de cinci stele deschisă în su­dul litoralului, o zonă aleasă în principal de familiile cu copii.

„Pentru minivacanţa de 1 Mai avem 70% din camere rezervate, vin familii cu copii în Saturn pentru trei nopţi. Şi pentru sezonul de vară sunt făcute rezervări, vom avea un an mai bun, Saturn este o staţiune din ce în ce mai căutată. Vom oferi sejururi în regim all-inclusive“, a mai spus Linica Stan pentru ZF.