Accenture îl numeşte pe Gianrodolfo Tonielli la conducerea operaţiunilor companiei pe plan local

Autor: Cristina Bellu 04.05.2018

Furnizorul de consultanţă în management, servicii de digitalizare, tehnologie şi procese operaţionale Accenture l-a numit Gianrodolfo Tonielli la conducerea operaţiunilor companiei pe plan local. El îl înlocuieşte pe Răzvan Pătrunoiu, care a ocupat poziţia de Country Managing Director în ultimii patru ani, timp în care compania s-a extins cu trei noi sedii în Timişoara, Iaşi şi Braşov, iar numărul angajaţilor a ajuns la 2.700.

“Avem multe oportunităţi de a ne dezvolta în continuare aici şi de a ne consolida capabilităţi esenţiale pentru a ne sprijini clienţii în transformarea lor digitală şi de business”, spune Tonielli.

Gianrodolfo Tonielli a deţinut numeroase funcţii de conducere în cadrul Accenture. Astfel, începând cu 2016, Gianrodolfo este Accenture Technology Lead pentru România, Cehia, Ungaria şi Slovacia, poziţie pe care o va menţine în continuare. El a avut o contribuţie semnificativă în dezvoltarea diviziei de Application Solutions în Europa Centrală şi a ocupat poziţia de Accenture Applications Outsourcing Solution Architect Lead pentru Italia, Europa Centrală şi Grecia.

Anterior, Tonielli a deţinut poziţia de Delivery Lead pentru grupul operaţional de clienţi ai Accenture din Comunicaţii, Media şi Tehnologie (CMT) şi a contribuit la deschiderea centrului de livrare CMT SAP din Milano. De asemenea, acesta are o experienţă vastă în administrarea proiectelor la scară largă, gestionând clienţi din diverse industrii şi regiuni din Europa, Orientul Mijlociu şi Rusia.