Sezonul tranzacţiilor pe piaţa medicală privată. Regina Maria intră pe zona de recuperare medicală şi preia o clinică de profil cu prezenţă în Bucureşti şi Cluj

Autor: Georgiana Mihalache 18.05.2018

Regina Maria, al doilea jucător în piaţa de servicii medicale private din România, a preluat clinica Kinetic Sport & Medicine, specializată în servicii de kinetoterapie şi fizioterapie, cu afaceri de 8,2 milioane de lei în 2017, şi a intrat astfel pe linia de recuperarea medicală. Reprezentanţii companiei nu au dorit să dezvăluie valoarea tranzacţiei.

„Serviciile clinicii (Kinetic Sport& Medicine - n.red.) vin în completarea circuitului pacientului de ortopedie, neurochirurgie sau alte specialităţi. Avem planuri de extindere atît în Bucureşti, cât şi în ţară” a spus Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

Kinetic Sport&Medicine are în Bucureşti 15 cabinete individuale de tratament pe o suprafaţă de 500 mp, iar planurile pentru 2018 vizează dublarea spaţiului. Clinica este prezentă şi în Cluj-Napoca, acolo unde are opt cabinete pentru fizioterapie. Regina Maria se extinde în Cluj, acolo unde construieşte un spital generalist, după o investiţie de 15 mil. euro.