Platforma online de beneficii pentru angajaţi va genera afaceri duble în 2018, de 30 mil. lei

Autor: Ioana Nita 22.05.2018

Compania Benefit Systems SRL, care operează platforma online de beneficii BenefitOnline.ro, mizează anul acesta pe afaceri de două ori mai mari faţă de 2017, când cifra de afaceri s-a situat la 15 milioane de lei, iar profitul la 850.000 de lei.

Platforma, lansată în urmă cu circa cinci ani de Stelian Bogza şi Adrian Sârbu, le permite angajaţilor să îşi aleagă beneficiile în limita unui buget stabilit de angajator. Astfel, companiile le pot oferi angajaţilor acces la unu sau mai multe servicii puse la dispoziţie pe BenefitOnline.ro: modulul de Beneficii Flexibile (cu bugete lunare de beneficii oferite angajaţilor), modulul de Oferte Speciale (unde angajaţii pot accesa reduceri corporate), modulul de Premiere (cu bugete pentru diverse concursuri sau campanii interne) şi modulul Total Reward Statement. 

În prezent, aproape 70.000 de angajaţi din România accesează platforma BenefitOnline.ro pentru a-şi alege beneficiile extrasalariale, dintr-o paletă de 2.700 de beneficii disponibile, de la peste 1.400 de furnizori. Bugetele de beneficii alocate de angajatori şi cheltuite de angajaţi pe BenefitOnline.ro au ajuns la 10 milioane de euro în 2017 şi vor depăşi 20 milioane de euro în 2018.