Perry Zizzi, un avocat cu peste 23 de ani experienţă, a preluat conducerea biroului din Bucureşti al firmei de avocatură Dentons

Autor: Dragoş Dinu 20.06.2018

Firma globală de avocatură Dentons a anunţat numirea lui Perry Zizzi, specializat în domeniile financiar-bancar şi real estate, pe poziţia de Managing Partner al biroului din România. Acesta va prelua conducerea biroului de avocatură de la Bucureşti în locul Andei Todor, care a ocupat funcţia de Managing Partner în Romania din 2008.

Perry Zizzi, un avocat cu peste 23 ani de experienţă, vine cu cunoştinţe în împrumuturi sindicalizate, securitizare, pieţe de capital şi finanţare de achiziţii, precum şi dezvoltarea, finanţarea, achiziţia şi leasing-ul de proiecte imobiliare. 

“Sunt onorat să preiau această poziţie într-un moment în care România este din ce în ce mai importantă pentru Dentons şi clienţii noştri. Ne-am propus să dezvoltăm domeniile cheie de practică şi să creştem biroul la un nivel similar cu cel al capacităţilor noastre din alte ţări”, a declarat Perry Zizzi.

Perry s-a alăturat echipei Dentons în 2014, după o perioadă de 7 ani în care a fost partener în cadrul Clifford Chance.

În schimb, Anda Todor, care a coordonat biroul din România din 2008 va continua să asiste clienţii ca partener în cadrul grupului de practică Corporate şi M&A.