Un teren de 3 hectare din Bucureşti, în valoare de 10 mil. euro, este curtat de investitori. „S-au arătat interesaţi mai mulţi dezvoltatori prezenţi în România“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 04.07.2018

Terenul din zona Vitan aparţine Societăţii Filiala Icemenerg-Service, în faliment, în care acţionar unic este Transelectrica.



Societatea Filiala Icemenerg-Service, deţinută integral de trans­por­ta­torul de energie electrică Trans­elec­trica, vinde un teren de aproape 30.000 mp (trei hectare) cu un preţ de por­nire de circa 10 mil. euro. Te­renul este situat pe Bulevardul Ener­ge­ti­cienilor, în zona Vitan din Bu­cureşti, pe el aflându-se fabrica acestei companii. Societatea a intrat în faliment în iunie anul trecut, după ce a acumulat datorii de mai multe milioane de euro către stat. Compania producea aparate de control şi distribuţie a electricităţii. „Solvendi, în calitate de lichidator ju­diciar al Societăţii Filiala Icemenerg-Ser­vice SA (în faliment), organizează lici­taţii publice pentru valorificarea urmă­toarelor bunuri: construcţii indus­triale şi teren aferent în suprafaţă de 28.368 mp, situate în Bucureşti, Bdul Ener­geticienilor, nr. 8, preţ de strigare 44.120.468 lei. Bunuri mobile, preţ total de strigare – 1.170.630 lei“, se arată într-un anunţ publicat de Solvendi, lichi­da­torul judiciar al companiei.