Accident extrem de periculos pe Autostrada Soarelui: O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat. Traficul a fost deviat

Ziarul Financiar 11.07.2018

O cisterna încărcată cu kerosen s-a răsturnat, miercuri, pe Autostrada Soarelui, iar din cauza scurgerilor de carburant a fost blocat traficul. Circulaţia  este deviată pe DN3A, atât pentru cei care circulă pe sensul spre Litoral, cât şi pentru şoferii care merg spre Capitală. 

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 79, pe sensul către Capitală, o cisternă încărcată kerosen s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Sursa citată arată că din rezervorul autovehiculului sunt scurgeri de carburant, iar pentru a se permite transborbordarea combustibilului traficul a fost deviat.

Astfel, şoferii care vin dinspre litoral, de la kilometrul 105, din localitatea Drajna, vor merge pe DN3A până în localitatea Lehliu, apoi pot reintra pe autostrada. Cei care vin dinspre Capitală, de la kilometrul 64, din localitatea Lehliu vor merge pe DN3A până în localitatea Drajna, de unde se reintră pe autostradă.