Jean Pierre Mustier, CEO al UniCredit: Vrem să devenim unul dintre cei mai buni angajatori din sectorul financiar european. Susţinem îmbunătăţirea diversităţii şi echilibrului de gen

Autor: Roxana Rosu 12.07.2018

UniCredit Bank a semnat Carta privind femeile în finanţe, angajându-se să sprijine îmbunătăţirea diversităţii de gen în sectorul serviciilor financiare din Marea Britanie şi din întreaga lume. Implicarea în această iniţiativă este parte a Planului de acţiune privind diversitatea stabilit la nivelul grupului UniCredit. 

„Diversitatea şi echilibrul de gen sunt priorităţi pentru UniCredit şi ne mândrim cu forţa noastră de muncă deja diversificată. Acţionăm pentru a ne asigura că mediul nostru de lucru este construit pe respect şi pe învăţare continuă în conformitate cu cultura noastră One Bank, One UniCredit şi aspirăm să devenim unul dintre cei mai buni angajatori din sectorul financiar european. Pentru a ne atinge obiectivul, recunoaştem că o investiţie permanentă în îmbunătăţirea continuă a diversităţii şi a echilibrului de gen este o necesitate”, a comentat Jean Pierre Mustier, CEO al UniCredit.