Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV a fost concediată după un comentariu rasist

Autor: Răzvan Botea 20.07.2018

Amy Powell, şefa gigantului din showbusiness Paramount Pictures, divizia TV, a fost concediată pe fondul unor comentarii rasiste făcute în cadrul unei şedinţe, scrie Business Insider.

Powell, care a fost şefa Paramount TV din 2013, a fost concediată în urma unei investigaţii interne în legătură cu limbajul şi atitudinea acesteia. Aceasta a negat acuzaţiile.

CEO-ul Paramount, Jim Gianopulos, a anunţat disponibilizarea acesteia către colegi printr-un memo intern care a fost obţinut şi publicat de The Hollywood Reporter.

Memo-ul lui Gianopulos nu a conţinut ce a spus Powell în mod exact sau contextul. Cu toate acestea, sursele au spus către The Hollywood Reporter că această concediere vine pe fondul comentariilor rasiste ale lui Powell, în cadrul unei şedinţe despre o producţie de comedie în care majoritatea actorilor sunt de culoare.

Powell a negat toate acuzaţiile şi a spus către The Hollywood Reporter că „nu este nici cel mai mic adevăr în acuzaţiile care îmi sunt aduse cum că aş fi făcut comentarii deplasate într-un cadru profesional, sau oricare alt cadru”.