Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri: Ar fi bine să vedem mai multe firme româneşti în orice domeniu, nu numai pe birouri. Românii protejează piaţa, străinii fug cu viteza luminii

Autor: Bogdan Alecu 09.08.2018

♦ Investitorii imobiliari ar trebui să se concentreze pe dezvoltarea tuturor zonelor Bucureştiului, pentru a contribui la aerisirea traficului şi reducerea aglomeraţiei în oraş, este de părere Liviu Tudor, preşedintele şi fondatorul companiei GenesisProperty şi cel mai mare proprietar român de birouri ♦ El deţine proiectele West Gate din zona Preciziei, şi Novo Park din Pipera.

„Noi când am venit prima dată în vest, a fost o aventură în urmă cu 12-14 ani. După mai mulţi ani, au început polurile de birouri să se apropie de noi. Poate cineva va face acelaşi lucru şi pentru sud, şi pentru est, bazându-se pe staţiile de metrou, şi va avea succes, sunt sigur. Aşa s-ar echilibra dezvoltarea oraşului şi traficul s-ar mai elibera”, spune Li­viu Tudor, în noua ediţie a Anua­rului ZF de construcţii şi imo­biliare.